• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
23°

Limburg Haberleri

Limburg haberleri ve güncel Limburg gelişmeleri, Limburg ile ilgili tüm video, Limburg fotoğrafları ve Limburg haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Hollanda’nın Limburg bölgesi Heerlen kentinde Şubat ayında bir camiye ırkçı saldırı düzenleyen iki sanığa hapis ve para cezası verildi.

BELÇİKA

Belçika’nın Limburg bölgesinde bir grup Müslüman aile, okullarda verilen eşcinsellik derslerini Bakan Weyts’e şikayet etti. Bakan talepleri reddetti.

BELÇİKA

Belçika’nın Limburg eyaletinde Amatör C grubunda mücadele veren Uikhoven kulübü antrenörü Murat Yalçın, yılın en başarılı antrenörü seçildi.

BELÇİKA

Bu hafta Pazar günü Beringen Türkgücü ve Vlijtingen arasındaki kritik final maçı, 1. Amatör kümeye yükselme mücadelesinde son noktayı koyacak. 

BELÇİKA

Belçika’da okulda uyuşturucu ile yakalanan öğrenci sayısı artmaya başladı. En fazla vaka sayısı ise Limburg eyaletinde görüldü.

BELÇİKA

Limburg 1, Amatör kümede mücadele eden Turkse Rangers, sezonun son maçında KSK Meeuwen'i mağlup etti, ancak rağmen play-off'a kalamadı.

BELÇİKA

Belçika'da 3. Amatör C grubunda mücadele eden Ümitspor, sezonun son maçında Grimbie 69'u 3-1 mağlup ederek grup şampiyonu oldu.

BELÇİKA

Belçika'nın Limburg eyaletindeki 3 Amatör C grubunda lider olan Ümitspor, Smeermaas'ı 4-0 mağlup etti. Smeermaas maçın son dakikalarında sahayı terk...

BELÇİKA

Beringen Türkgücü, Limburg eyaletindeki kritik karşılaşmada Thes Sport'u 3-2 yenerek Play-off yarışındaki yerini sağlamlaştırdı.

BELÇİKA

Belçika’nın Limburg bölgesinde uygulamaya giren, direksiyon başında cep telefonu yasağına uymayan 280 kişinin ehliyetine geçici olarak el konuldu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu