Belçika'nın Limburg eyaletinde 4. Amatör C grubunda sezonu 2. sırada tamamlayan Uikhoven'in antrenörü Murat Yalçın, grubundaki 14 takımın antrenörlerinin oylarıyla yılın en başarılı antrenörü seçildi.

Murat Yalçın, bu önemli ödülle ilgili Sonhaber.eu'ya yaptığı açıklamada, "Grubumuzda ben dahil olmak üzere 15 antrenör var. Sezonun en başarılı antrenörü oylamasında en başarılı antrenör seçilmek benim için gurur verici. Bu başarıda futbolcularımın ve yönetim kurulunun katkısını unutmamak lazım. Bu başarı tüm Uikhoven'a aittir." dedi.

Avrupa'da hız sınırlarını aşan sürücüler için yeni uyarı sistemi Avrupa'da hız sınırlarını aşan sürücüler için yeni uyarı sistemi

Uikhoven'in yükselişi
Sezonu 2. sırada tamamladıklarını ve şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını belirten Yalçın, "Uikhoven takımını 4 sezon önce antrenör olarak devraldım. Uikhoven daha önce sezonu son sırada tamamlamıştı. Antrenörlüğümün ilk senesinde ligi 10. sırada tamamladık. İkinci senede 8. sırada tamamladık. Bu sezon ise 2. sırada tamamladık. Takımın nereden nereye geldiğini hep birlikte gördük. Gelecek sezon hedefimiz şampiyonluk ile sezonu kapatmak." şeklinde konuştu.

Yalçın, sözlerine şöyle devam etti: "Emeği geçen tüm yönetim kurulu, taraftar ve futbolcularıma ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca, Uikhoven bir Türk kulübü değil, Belçikalı bir kulüp. Beni ve ekibime olan güvenlerini boşa çıkarmamak için çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz."
Başarılı antrenör, kulüp yönetimi ve taraftarlar, Yalçın’ın bu ödülle taçlandırılan performansının gelecek sezonlarda da devam etmesini ve Uikhoven’in şampiyonluk hedefine ulaşmasını ümit ediyor.

murat yalcın 01 (1)
Haber ve fotoğraf Halil Uygun 
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş