• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
23°

Brüksel Haberleri

Brüksel haberleri ve güncel Brüksel gelişmeleri, Brüksel ile ilgili tüm video, Brüksel fotoğrafları ve Brüksel haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Belçika'da Brüksel'den sonra Antwerpen, Brugge ve Genk de İsrail ile Eylül ayında yapılması planlanan UEFA Uluslar Ligi maçına ev sahipliği...

BELÇİKA

Son yıllarda artan ailevî ve psikolojik sorunlara çözüm sunmayı amaçlayan Euroactiva Family Aile Danışma Merkezi, hizmete girdi.

BELÇİKA

Belçika'da 10. Geleneksel Bilgi Yarışması’nın finali, Brüksel’de TOBB Brüksel Temsilciliği binasında gerçekleştirildi.

BELÇİKA

Belçika’da Haziran ayında yapılacak Federal, Flaman, Valon, Brüksel, Almanca konuşan azınlık parlamentoları seçimlerinde 7 milyon seçmen sandık başına gidecek.

BELÇİKA

Brüksel’de 17 şüpheli insan kaçakçılığından 12 kişi ikameti olmadığı için gözaltına alındı, Yakalananlardan 6’sı tutuklandı, 4 iş yeri kapatıldı. 

BELÇİKA

Brüksel’in Sint-Jans-Molenbeek Belediyesi'nde bir çift evlerinde öldürüldü. Çiftin yardım etmek için evlerine aldıkları adam cinayet şüphesiyle tutuklandı.

BELÇİKA

Brüksel'de artan kira maliyetlerine karşı devlet destekli kira yardımından yararlanan hane sayısı 11 bine yükseldi. 

BELÇİKA

Brüksel'de işsizlik oranı mart ayında yüzde 14,9'a yükseldi. Actiris'in aylık raporuna göre, kayıtlı iş arayanların sayısı 90 bini geçti.

BELÇİKA

Brüksel’de içerisinde helal kesim yasağının da bulunduğu bir tasarı ortalığı karıştırdı. Siyasi partiler arsında anlaşmazlık yaşanıyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu