Bu yıl Nisan ayından itibaren Brüksel’de hizmet vermeye başlayan Euroactiva Family Aile Danışma Merkezi uzman psikologlar eşliğinde her türlü ailevi, psikolojik ve pedagojik sorunlar için profesyonel destek sunuyor.

Hem yüz yüze hem de online terapi imkanı ile dünyanın her yerinden ulaşma olanağı bulunan merkezde Türkçe ve Fransızca seanslar yapılabiliyor.

Euroactiva Group Başkanı Hayri Apaydın merkez hakkında Sonhaber.eu’ya yaptığı açıklamada, son yıllarda aile sıkıntıları konusunda vatandaşlarımızdan çok şikayet aldıklarını dile getirdi. Bu tür sorunların çözümü için artık bir inisiyatif alınması gerektiğini belirten Apaydın, “O yüzden böyle bir destek merkezini hayata geçirmek önceliğimiz oldu. Çünkü sosyal problemlerin çözümünü önemsiyoruz. İnsanların sıkıntılarının giderilmesi için gayret etmeyi, hem insanî hem de manevi bir sorumluluk olarak görüyoruz." diye konuştu.

Euroactiva Family Aile Danışma Merkezi koordinatörü Tekin Deniz ise, "Aile çatırdıyor, her geçen gün daha da zayıflıyor. Aileyi güçlendirmeden hiçbir toplumsal sorunun çözülmesi mümkün görünmüyor. O yüzden bu merkezin hizmet vermesi çok önemli.” dedi.

Vatandaşlarımızın dertleri ve sıkıntıları büyümeden profesyonel destek almayı ihmal etmemeleri gerektiğini belirten Deniz, “Bu ayıp değil, günah değil, eksiklik hiç değil. Sürekli erteleyerek, görmezden gelerek, içine atarak geçen her zaman, problemin çözümünü zorlaştırıyor. Uzman klinik psikologlarımız her türlü ailevi, psikolojik ve pedagojik sorunlar için vatandaşlarımıza gereken profesyonel desteği veriyor. Vatandaşlarımız rahatlıkla merkezimize başvurabilir, gizlilik prensibine uygun şekilde problemlerine çare olmak için gayret ettiğimizi vurgulamak istiyorum." şeklinde açıkladı.

Euroactiva Family Aile Danışma Merkezi, hafta içi her gün saat 10.00 ila 18.00 arası Rue Verte 239, 1030 Brüksel adresinde hizmet veriyor. Randevu almak isteyenler 0 472 666 078 telefon numarasına veya [email protected] mail adresine başvurabiliyor. 
Haber ve fotoğraf: Halil Uygun 
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Avrupa'da hız sınırlarını aşan sürücüler için yeni uyarı sistemi Avrupa'da hız sınırlarını aşan sürücüler için yeni uyarı sistemi

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş