Brüksel'in Sint-Jans-Molenbeek Belediyesi'nde, Henri Hollevoetlaan'da bulunan bir evde iki kişi ölü olarak bulundu. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı, olay yerine hem savcılık hem de soruşturma hakimi sevk edildi.

Salı günü Brüksel'in Sint-Jans-Molenbeek Belediyesi'nde yaşanan trajik bir olayda, Henri Hollevoetlaan adresindeki bir evde iki kişi ölü olarak bulundu. Çifte yardım etmek amacıyla evlerine aldıkları, psikolojik sorunları olan bir adam şüpheli olarak tutuklandı.

Elde edilen bilgilere göre aynı sokakta oturan bir komşu saat 15:00 civarında ihbarda bulundu. Olay yerine gelen yardım ekipleri bir kişinin hayatını kaybettiğini diğerinin ise bilincinin kapalı olduğunu tespit etti. Ancak bu kişi de aldığı yaralar nedeniyle kısa süre sonra hayatını kaybetti.

Belçika basınında çıkan haberlerde Ölen kişilerin yerel bir sanatçı olan Paul Buyse ve 55 yaşındaki partneri olduğu belirtildi. Tutuklanan kişinin ise ülkede yasadışı olarak bulunan ve çifte yardım etmek amacıyla evlerine aldıkları, psikolojik sorunları olan bir adam olduğu iddia edildi. Adamın çifti bir kesici aletle öldürdüğü belirtildi.

Belçika'da 2,1 Milyon Kişi Bağımlılık Yapan Uyku ve Sakinleştirici İlaç Kullanıyor Belçika'da 2,1 Milyon Kişi Bağımlılık Yapan Uyku ve Sakinleştirici İlaç Kullanıyor

Brüksel savcılığından Yasmina Vanoverschelde, "Şu anda sadece bir evde iki kişinin ölü olarak bulunduğunu doğrulayabiliriz. Bir şüpheli tutuklandı” açıklamasında bulundu.

Soruşturma devam ettiği için savcılıktan başka açıklama gelmedi.
Haber: Halil Uygun 
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş