• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
23°

Tatil Haberleri

tatil haberleri ve güncel tatil gelişmeleri, tatil ile ilgili tüm video, tatil fotoğrafları ve tatil haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


FRANSA

Fransa, gençlerin tatil yapmasını desteklemeye devam ediyor. 18-25 Yaş arasındaki maddi durumu iyi olmayan gençlere 250 euro tatil yardımı sağlıyor.

ALMANYA

Yaz tatilinde evcil hayvanıyla birlikte yola çıkacaklar, özellikle Avrupa Birliği içerisinde geçerli sağlık ve güvenlik kurallarını yerine getirmek zorunda.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Tatilde en çok karşılaşılan maliyetlerden biri de telefon ve mobil internet kullanımından doğar. İşte roaming  maliyetini düşürmenin yöntemleri.

ALMANYA

Özellikle batı Avrupa ülkelerinde yaşayan ve okul tatili ile birlikte bu hafta sonu yola çıkacak gurbetçilerimiz dikkat, Avusturya’da tatil sezonu...

ALMANYA

Tatile çıkan hiç kimse uçaktan indikten sonra bavulunun kaybolduğunu öğrenmek istemez. İşte bu durumu önlemek için alabileceğiniz önlemler… 

HOLLANDA

Tatil sezonunun başlamasıyla birlikte, aşırı artan uçak bileti fiyatlarından şikayetçi olan gurbetçiler, Yetkililerin bu konuda harekete geçmesini bekliyor.

ALMANYA

Bu yıl uçak biletleri yine cep yakıyor. Tatilini Türkiye’de geçirecek Avrupalı Türklerin, memlekete gitmek için tercihi arabalı trenler oluyor.

ALMANYA

Almanya’da çocuk pasaportları artık kullanılmıyor. Özellikle ülke dışına çıkacak aileler, tatil öncesi yeni pasaportlarınızı almayı unutmayın.

DÜNYA

Tatile çıktınız ama bagajınız sizinle birlikte varış havalimanına gelmedi. Bagajınız kaybolduğunda haklarınızı ve yapmanız gerekenleri biliyor musunuz?

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu