• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
23°

Avrupa Parlamentosu Haberleri

Avrupa Parlamentosu haberleri ve güncel Avrupa Parlamentosu gelişmeleri, Avrupa Parlamentosu ile ilgili tüm video, Avrupa Parlamentosu fotoğrafları ve Avrupa Parlamentosu haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Avrupa Parlamentosu (AP) seçimleri yapıldı. Alınan ilk sonuçlara göre Avrupa genelinde aşırı sağın yükselişi dikkat çekti.

HOLLANDA

Hollanda’da Avrupa Parlamentosu (AP) seçimleri için oy verme işlemi başladı. Saat 07.30'da açılan sandıklarda ilk oylar kullanıldı.

ALMANYA

Avrupa Birliği'ne üye 27 ülkedeki yaklaşık 400 milyon seçmen, Perşembe gününde başlayacak ve 4 gün sürecek seçimde sandığa gidecek.

BELÇİKA

Belçika’da haziran ayı seçimlerle dolu geçecek. 9 Haziran’da yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimleri için 4 Türk kökenli aday yarışacak.

HOLLANDA

Önümüzdeki ay yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimlerine Hollanda’dan altı Türk aday katılıyor. AP’ye seçilecek vekiller tercihli oylarla belirlenecek.

ALMANYA

Avrupa Parlamentosu, kara para aklama ve terörizmle mücadele kapsamında, 10 bin euro ve üzerindeki nakit ödemeleri yasaklayan tasarıya onayladı.

DÜNYA

Avrupa Parlamentosu (AP), tüketicileri bozulan cihazları değiştirmek yerine tamir etmeye teşvik edecek yeni 'tamir hakkı' düzenlemesine onay verdi.

ALMANYA

Avrupa Parlamentosu, kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında bir ilke imza attı. Avrupa Birliği genelinde faillere ağır cezalar verilecek.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu