• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
23°
1 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da 6 ay süren koalisyon pazarlığında neler yaşandı. Başbakanlık koltuğu için Dick Schoof üzerinde anlaşıldı ancak hükümet ne zaman kurulacak?

1 ay önce HOLLANDA

Hollanda’nın sayılan ve sevilen iş adamlarından Mustafa Duyar, seracılık sektöründe 30 yıldır hizmet verdiklerini ve farklı sebzeler ürettiklerini söyledi.

1 ay önce HOLLANDA

Hollanda Merkezi İstatistik Bürosu verilerine göre vatandaşların harcamalarının yüzde 23’ü kira veya ipoteğe gidiyor. AB ortalaması ise yüzde 20.

1 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Cam duvar ve çatıların yerini alması düşünülen ve Lotus bitkisinin yapraklarından esinlenerek üretilen şeffaf malzeme aynı zamanda gizlilik de sunuyor.

1 ay önce HOLLANDA

Hollanda'da 4 sağ partiden oluşan koalisyonun kurulmasının ardından başbakan adayının kim olacağı da kesinleşti. Eski istihbaratçı Dick Schoof aday oldu.

1 ay önce HOLLANDA

Bu yıl 5'ncisi düzenlenen Anadolu Festijn, "Anadolu Kültür Günleri" için son hazırlıklar yapılıyor. Amsterdam'daki etkinliklere tüm aileler davetli.

1 ay önce BELÇİKA

Belçika İstatistik Bürosu (Statbel) ilk kez belediye düzeyinde yoksulluk riski ve gelir eşitsizliği hakkında hazırlanan raporunu yayınladı.

1 ay önce HOLLANDA

Gurbetçilerimizi telaşlandıran ve Türkiye’ye yurtdışından götürülen ikinci  telefonlarla ilgili son düzenlemeye yönelik yapılan iddialar gerçeği yansıtmıyor.

1 ay önce DÜNYA

Avrupa'da gaz fiyatları geçen hafta yüzde 11'lik bir artışın ardından bu hafta pazartesi yeniden yükselişe geçti.

1 ay önce ALMANYA

Haziranda hem cebimizi hem de yaşam standartlarımızı etkileyecek bir dizi değişiklik yürürlüğe girecek. Sizler için tüm bu değişiklikleri listeledik...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu