Anadolu Festijn tarafından haziran ayında düzenlenen, "Anadolu Kültür Günleri" etkinlikleri için son hazırlıklar yapılıyor. Amsterdamse Bos’ta düzenlenecek etkinliğe binlerce ailenin katılması bekleniyor.

Hollanda’da bir kadın polis eski eşini öldürmeyi planlamaktan gözaltına alındı Hollanda’da bir kadın polis eski eşini öldürmeyi planlamaktan gözaltına alındı

Farklı kültürleri bir araya getirerek köprüler kurmayı amaçlayan önemli bir organizasyon olan Anadolu Kültür Günleri etkinlikleri Anadolu'nun zengin ve çeşitli kültürel mirasını da ziyaretçilere sunmayı hedefliyor.

"Ailemle orada olmak istiyorum" mottosuyla yola çıkan ve her sene binlerce aileyi ağırlayan Anatolia Festijn bu yıl 22,23 ve 29,30 Haziran 2024 tarihlerinde Amsterdamse Bos’ta yine binlerce ziyaretçiyi ağırlayamaya hazırlanıyor.

Etkinlikler
Anadolu Kültür Günleri’nde Anadolu'nun farklı bölgelerine ait özellikler, yöresel unsurlar ve lezzetler ziyaretçilerle buluşacak. Çocuklar için de birçok etkinlik ve gösteri yer alacak. 

Sahnede Buurman & Buurman, PJ Mask ile Meet & Greet'in Hello Kitty, 44 Cats, Garfield karakterlerin gösterileri çocuklara keyifli anlar yaşatırken, Kids World alanında da birçok eğlenceli aktivite ve dünyanın en büyük hava yastığı, bungee trampoline, draaimolen gibi atraksiyonlar yer alacak.

Kids World alanında gençler için Panna KO turnuvası düzenlenirken, ziyaretçiler ünlü futbolcular Nasser El Jackson, Soufiane Touzani ve Mahdi Amri gibi isimlerle tanışma fırsatı bulacak.

Mostar Jeugd, Kids World’da çocukların farklı deneyimler kazanmaları için izcilik oyunları düzenleyecek.

Etkinlik alanında altmış satış tezgahı ile konfeksiyon ürünlerinden ev eşyalarına, kuruyemişten takılara kadar geniş bir ürün yelpazesi ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Gastronomi alanında ise otuza yakın yiyecek ve içecek standı ile Adana Kebabı, ızgara çeşitleri, döner, lahmacun, mantı gibi Anadolu mutfağının en leziz yemekleri yer alacak.

anadolu festijn 01

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş