• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
23°

Amsterdam Haberleri

Amsterdam haberleri ve güncel Amsterdam gelişmeleri, Amsterdam ile ilgili tüm video, Amsterdam fotoğrafları ve Amsterdam haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Amsterdam Centraal tren istasyonu, yürütülen çalışmalar nedeniyle tüm gün kapalı kalacak. Tüm tren seferleri iptal edildi. 

HOLLANDA

Amsterdam büyük turistik yolcu gemilerinin sayısına sınırlama getirdi. Yılda en fazla 100 gemi terminale yanaşabilecek.

HOLLANDA

Hollanda’nın başkenti Amsterdam'da bulduğu içi para dolu cüzdanı karakola teslim eden evsiz için başlatılan yardım kampanyasında 34 bin euro toplandı.

HOLLANDA

Endonezya’dan gelen Garuda Indonesia uçağından inerken fenalaşan kadın Amsterdam Schiphol Havaalanında ameliyata alındı.

HOLLANDA

Son 6 ayda yaklaşık 500 kez ev veya iş yerlerine patlayıcıyla saldırıldı. Sayı azalsa da vakaların en fazla olduğu şehirler...

HOLLANDA

Amsterdam Belediyesi pasaport ve kimlik başvurularında ücretsiz ev veya işyeri adresine teslimat uygulamasını başlattı. 

HOLLANDA

Türkiye – Hollanda İş Dünyası ve Finans Sektörü temsilcileri Amsterdam’da düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

HOLLANDA

Amsterdam’da saatte 30 km hız sınırını denetlemek için belirlenen noktalara yerleştirilen radarlar bugün çalışmaya başladı.

HOLLANDA

Amsterdam Belediye Meclisi DENK partisi tarafından sunulan göçmen işçileri onurlandıracak anıt projesine onay verdi.

HOLLANDA

Hollanda’da ilk kez Amsterdam’da saatte 30 kilometre hız sınırı kuralına uymayanlar kamera ile tespit edilip ceza kesilecek.

HOLLANDA

Bu yıl 5'ncisi düzenlenen Anadolu Festijn, "Anadolu Kültür Günleri" için son hazırlıklar yapılıyor. Amsterdam'daki etkinliklere tüm aileler davetli.

HOLLANDA

Polis, Amsterdam ve Utrecht'te öğrencilerin başlattığı Filistinlilerle dayanışma eylemine sert müdahale etti. Başbakan Rutte öğrencilere "bunu durdurun" dedi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu