Altı yıllık dönemler halinde toplam üç dönem Rotterdam Belediye Başkanı olarak görev alan Ahmed Abouthaleb, bu yıl ocak ayında görevi bırakacağını açıklamıştı. Belediye Başkanının ne zaman görevi bırakacağı da belli oldu. Ahmed Aboutaleb  1 Ekim’de görevinden ayrılıyor.

Aboutaleb Ocak ayında belediye meclisine gönderdiği mektupta "Görevimin sona ermesi kesinleşene kadar, belediye başkanı olarak görevlerimi eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğim.  Güzel şehrimize 15 yılı aşkın bir süre hizmet ettikten sonra, yeni bir belediye başkanına yol açma zamanının geldiğini düşünüyorum." şeklinde ifade kullanmıştı. .

Hollanda'da yüksek sağlık maliyetleri nedeniyle tedaviyi erteleyenler artıyor Hollanda'da yüksek sağlık maliyetleri nedeniyle tedaviyi erteleyenler artıyor

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.