Limburg eyaletinde, resmi 2. Amatör B grubunda mücadele eden Beringen Türkgücü, Hechtel deplasmanında elde ettiği altın değerindeki üç golle puanını 29'a yükseltti.

Sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan iki takım arasında, üstün oyun sergileyen Beringen Türkgücü oldu.

Beringen Türkgücü, maçın ilk dakikalarından itibaren Hechtel kalesine baskı yaparken, peş peşe kaçırdıkları gol fırsatları taraftarlarına heyecanlı anlar yaşattı. Beringen Türkgücü’nden Muhammed Yazgan maçın 32’inci dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı. Yerine Furkan Öztürk dahil oldu. Hechtel ise 38. dakikada Arno Prenen'in attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda Beringen Türkgücü, sahadaki üstünlüğünü skora yansıttı. Burak Kardeş 67. dakikada kornerden gelen topu kafa golüyle değerlendirerek durumu 1-1'e getirdi. Okan Teker'in 73. dakikada attığı müthiş golle Beringen Türkgücü 2-1 öne geçti. Teker maçın 79. Dakikasında yerini Samet Alkış'a bıraktı.

Netflix, Hollanda ve Belçika’da abonelik ücretlerine zam yaptı Netflix, Hollanda ve Belçika’da abonelik ücretlerine zam yaptı

Maçın son dakikalarında Mikagil Kışlalı'nın golüyle Beringen Türkgücü 3-1 öne geçti ve maç bu skorla sona erdi.

Beringen Türkgücü futbolcuları elde ettikleri galibiyetin ardından, zaferlerini taraftarlarıyla birlikte kutladı.

İnce: Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz
Beringen Türkgücü Başkanı Engin İnce, Sonhaber.eu'ya yaptığı açıklamada, "Zorlu bir deplasmanda aldığımız galibiyetle iki hafta üst üste kazanarak puanımızı 29'a çıkardık. Farklı kazanabileceğimiz bir maçta kaçırdığımız gollere rağmen deplasmanda 3-1 galip gelmek bizi ve taraftarlarımızı memnun etti. Hedefimiz sezonu ilk 5 içinde bitirerek Play-Off'lara kalmak ve bu hedefe emin adımlarla yaklaşıyoruz. Deplasmanda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ederim" dedi.

Kaya : "Pazar günü Anadol karşısında galibiyet için mücadele edeceğiz
Yeni antrenör İsmail Kaya ise ilk maçına galibiyetle başladı. Kaya, "Takımı ve futbolcuları iyi tanıyorum. Bu nedenle zorlanmadan takıma adapte oldum. Alınan galibiyet beni memnun etti ve takımın daha da iyi seviyelere geleceğine inanıyorum. Pazar günü Anadol deplasmanında galibiyet için mücadele edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Haber: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.