Belçika’nın Flaman bölgesinde yer alan Hasselt şehrinde ikamet eden 14 yaşındaki Esra Zizi, 17 Nisan Pazartesi günü ortadan kayboldu. Kayıp bekleme süresi sona erdikten sonra polis tarafından başlatılan aramalar henüz bir sonuç vermedi.

Belçika basınında yer alan haberde, polisin hayatından endişe edilen Esra Zizi için başlatılan arama çalışmaları nedeniyle görgü tanıkları için duyuru yayınladığı belirtildi.

Açıklamada 14 yaşındaki Esra Zizi’yi gören ya da yerini bilenlerin aşağıda belirtilen telefon numaraları üzerinden yetkililerle irtibata geçebileceği belirtildi.

Polis açıklamasına göre kahverengi gözlü ve omuzlarına kadar gelen koyu kahverengi saçlı Esra Zizi 1,55 boyunda. Küçük kız kaybolduğu sırada mavi bir buluz, açık yeşil kargo pantolon, beyaz spor ayakkabı ve siyah bir ceket giyiyordu ve yanında bir sırt çantası bulunuyordu.

Görgü tanıklarının başvuru yapacağı telefonlar
Esra’nın kaybolmasıyla ilgili bilgiye sahip olanlar 116 000’den Child Focus’u veya 0800 30 300’den polisi arayarak ihbar yapabilir.

Belçika Esra Zizi kayıp Hasselt

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Child Focus

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.