Anvers Eyaletinde resmi 4 amatör B grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Anvers Türkspor kendi saha ve taraftarı önünde Hove karşısında ortaya koyduğu mükemmel futboluyla liderliğini sürdürdü.  Sezonun 17 haftasında Hove ile karşılaşan Anvers Türkspor 3 puanın sahibi oldu. 

Anvers Türkspor mutlak galibiyet ile sahaya çıkarken, Hove’de şampiyonluk yarışındaki mücadelesini bırakmadı.  Hove’nın vuruşuyla başlanan maçta, Anvers Türkspor ilk dakikalardan itibaren rakip takım kalesine yüklenmeye başladı.

DSC0013
 
Anvers Türkspor aradığı golü 8. dakikasında Mikail Bektaş’ın tarihe geçecek mükemmel golüyle takımını 1-0 öne geçti. Soldan gelen topu iyi değerlendiren Mikail topu adeta füze gibi filelere yolladı. İlerleyen dakikalar içerisinde Anvers Türkspor yakaladığı gol fırsatlarından faydalanamadı ve ilk yarıya 1-0 önde bitirdi.

 
İkinci yarıda da ataklarını hız kesmeden devam eden Anvers Türkspor, 70. dakikada sağdan Hamza Arı’nın şutunu iyi değerlendiren Semih Gülsen, kaydettiği kafa golüyle takımını 2-0 öne geçirdi. 80. dakikada ise Tevik Çakmak rakip takım 3 futbolcusunu çalımlamasının ardında kaleciyi de çalımlayarak skoru 3-0 yaptı.

Belçika’da donör skandalı büyüyor: 16 Kişi başvuru yaptı Belçika’da donör skandalı büyüyor: 16 Kişi başvuru yaptı

DSC0017

Maçın son dakikalarına doğru Semih Gülsen kendisinin 2 ve takımın 4. golünü kaydederek 90. dakikanın skorunu belirledi Maç 4-0 Anvers Türkspor’un üstünlüğünde bitti. Taraftarlar ve futbolcular saha içinde şale ile kutlama yapt.
 
Ayhan Öztürk; şampiyonluk yoluna emin adımlarla ilerliyoruz

DSC0009
Anvers Türkspor Başkanı Ayhan Öztürk, Sonhaber.eu’ya yaptığı açıklamada, “Rakip takım Hove’nın daha canla başla mücadele vereceğini bekliyorduk. Fakat takımımız çok iyi mücadele sergiledi. Rakip takım bir tane daha gol pozisyonu yakalayamadı. Biz ise kaydettiğimiz 4 gole rağmen çok fazla gol kaçırdık. Sezon öncesi hedefimiz şampiyonluk ve bir üst kümeye çıkmaktı ve bu hedefimizi emin adımlarla ilerlemekteyiz. Bize yanlış bırakmayan taraftarlarımızı da çok teşekkür ederim. Galip gelmesine çok sevindiğimiz gibi dünyada kaydedilen en güzel golleri arasında yer alacak olan golü futbolcumuz Mikail Bektaş’ın kaydetmesi günün damgası oldu. Oynadığımız 17 maçta 14 galibiyet, 3 mağlubiyet elde edere 42 puanla lider durumdayız. En yakın rakibimiz ile aramızda 2 puan fark var. Grubumuzda en çok gol kaydeden (61) ve en az gol (12) yiyen takım olmaktayız. Oynayacak olduğumuz son 11 maçı da elbette galip gelerek ayrılmaya hedefliyoruz” dedi.

Anvers Türkspor kadrosu
Kalede Selim Murat, Hakan Bayramov, Ali Sözlü, Hamza Arı, Daniel Pocrnja, Eray Bektaş, Semih Gülşen, Tevfik Çakmak, Nurullah Koçak, Ouload Nouh ve Mikail Bektaş
Yedekler: Eray Cicin, Burhan Akbaş, Arman Sucu ve Berkay Yüce.

Haber: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.