Perşembe günü Antwerp Merkez İstasyonu'nda bir tren içinde yaşanan bıçaklı saldırıda, 69 yaşındaki bir kadın ağır yaralandı. Saldırgan polis tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, sabah saatlerinde Leuven'den Antwerp Merkez İstasyonu'na gelen bir trenin içinde gerçekleşti. Saat 11.30 civarında, 69 yaşındaki bir kadın, tren içinde henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten bıçaklandı. Kadının birden fazla bıçak darbesi aldığı belirtiliyor. 

Federal polis yetkilileri, kadının ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını ve hayati tehlikesinin bulunduğunu açıkladı. Olaya tanık olan iki yolcu da şok içinde hastaneye kaldırıldı. 

Görgü tanıklarının ifadelerine göre saldırgan olaydan hemen sonra kaçmaya çalıştı ancak kısa sürede Securail güvenlik görevlileri tarafından tren istasyonunda yakalandı. Olayın ardından, söz konusu tren seferi iptal edildi.

Polis olayla ilgili görgü tanıklarının ifadelerinin alındığını ve soruşturma açıldığını belirtti.
 Haber: Halil Uygun 
©Sonhaber.eu

Sint-Joost-ten-Noode Belediyesi Gazze için bağış merkezi açtı Sint-Joost-ten-Noode Belediyesi Gazze için bağış merkezi açtı

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.