Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Fortuna Wormerveer’e karşı sahaya çıkan Amsterdam Gençler Birliği (AGB), maçı ezici bir farkla kazandı. 

Pazar günü öğleden sonra yapılan maçta, karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren üstünlük kurmayı başaran AGB ilk yarısı 3-0 kazanarak bitirdi.

Geçen sezon da şampiyonluk adaylarından olan AGB maçın ikinci yarısında da baskılı oyun sergiledi. AGB, Hurşid Meriç’in dört asistle yıldızlaştığı maçın ikinci yarısında da kaldığı yerden devam etti ve 3 gol daha atarak maçı 6-0 kazanmasını bildi.

Pazar günü oynanan maçlarla birlikte lig sıralamasında AFC 34 ve HBC 13’er puanla birinci ve ikincilikte yer alırken 10 puan toplayan AGB listede üçüncülüğe yerleşti. 

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.