İstanbul Çatalca yolunda makas atarak ilerlerken kaza yapan ve arkasındaki araç sürücüsüne saldırarak, hakaretler yağdıran gurbetçi Berkan Ç. gözaltına alındıktan sonra mala zarar verme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Türk basınında çıkan haberlere göre olay üç gün önce akşam saatlerinde İstanbul Çatalca yolunda meydana geldi. Çatalca yolunda sol şeritte seyir halinde olan Gökdeniz T., arkasından jeep marka bir araçla slalom yaparak gelen aracı fark etti. Tehlikeli bir biçimde araç kullanan, Hollanda nüfusuna kayıtlı Berkan Ç., Gökdeniz T.'ye ait aracın sağ ön kısmına çarparak kaza yaptı. Kaza sonrası Gökdeniz T., aracında beklerken bir anda sinirli bir şekilde aracından inen Berkan Ç., Gökdeniz T.'ye hakaret ve küfürler savurdu.

Gökdeniz T. aracının kapılarını kilitledi ve yaşananları kayda aldı. O sırada Berkan Ç. küfürler eşliğinde aracın kaputunu ve dikiz aynasını yumruklamaya başladı. Bir süre sonra da olay yerinden ayrıldı.

Olay sonrası Büyükçekmece Polis Merkezi Amirliği'ne giden Gökdeniz T. elindeki video örüntüleri ile Berkan Ç. Hakkında suç duyurusunda bulundu.

Tutuklanarak cezaevine gönderildi
Olaya ilişkin Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Berkan Ç., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen Berkan Ç., savcılık ifadesinin ardından tutuklama istemiyle sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce mala zarar verme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.