Bir ay önce Rotterdam'daki bir hastanede ölen bir bebeğin 20 yaşındaki babası, cinayetle suçlanıyor. Söz konusu olayda bebeğin ölümünü şüpheli bulan polis, geçen hafta babayı gözaltına aldı. Adamın en az 2 hafta daha gözaltına kalacağı belirtildi.

Rotterdam’da bir hastanede tedavi gören yedi haftalık bebek 31 Mart Cuma günü hayatını kaybetti.  Polis, Breda’dan gelen bebeğin ölümüyle ilgili şüpheli koşullar nedeniyle bir suç işlendiği ihtimali üzerine hemen harekete geçti. 

Başlatılan soruşturmada, 1 Nisan günü Breda Vestkant adresinde bir evde delil arandı. Ayrıca, Hollanda Adli Tıp Enstitüsü'nden uzmanlar, bebeğin ölüm nedenini araştırdı.

Polisin bugün yaptığı açıklamada, yapılan tüm araştırma ve inceleme sonucunda, bebeğin bir suç sonucu hayatını kaybettiğinin belirlendiği ve bunun üzerine babanın 2 Mayıs Salı günü gözaltına alındığı kaydedildi. 

Rijnmond gazetesinde yer alan haberde de gözaltına tutulan genç babanın mahkeme karşısına çıkarıldığı ve hakimin babanın iki hafta daha hücrede kalması gerektiğine karar verdiği kaydedildi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.