Hollanda’dan Irak’a seyahat eden Türk plakalı kamyonda çeyrek milyona yakın beyan edilmemiş nakit para ele geçirildi. Türk şoför Z. D. hakkında soruşturma başlatıldı.

Bulgar yetkililerin verdiği bilgiye göre, 18 Haziran 2023'te, Hollanda'dan Irak'a seyahat halinde olan ve Türk plakalı soğutmalı yarı römorku bulunan kamyon, 19 Haziran’da Kapitan Andreevo Sınır Kapısı'na geldiğinde denetime alındı.

Kapitan Andreevo Sınır Kapısı'ndaki gümrük memurları, kamyonun sürücü iki kapısının üzerindeki fabrika boşluklarına gizlenmiş, şeffaf folyo ile sarılmış 22 paket euro banknot buldu.

Paketler içerisinde yapılan aramada, 50 ila 500 euro değerinde çeşitli banknotlar ele geçirildi. Ele geçirilen paranın toplam değerinin 247,750 euro olduğu belirtildi.

Bu olayla ilgili olarak Haskovo Bölgesel İdare - Svilengrad Savcılığı, 35 yaşındaki Türk vatandaşı şoför hakkında tahkikat başlattı.


yakalanan para

©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş