Uyuşturucu tacirlerinin güvenlik görevlilerine yakalanmamak için icat ettiği yeni teknikler her geçen gün değişiyor. İnsanları zehirleyerek para kazanan bu kişiler şimdide hayvanlar üzerinden kazanç elde etmeye çalışıyor.

Rotterdam Charlois polisinin ortaya çıkarttığı uyuşturucu taşıma tekniği de bunun son kanıtı niteliğinde.

Perşembe günü sosyal medya platformu Facebook üzerinden bir paylaşım yapan Charlois polisi, durdurulan bir araç içinde iki kutu köpek maması bulunca şüpheli bir durum olduğu ihtimaliyle mama torbalarının içine baktı. 

Özenle kutulara yerleştirilmiş köpek maması paketlerini elle kontrol eden polis, poşetlerde mamanın dışında başka şeyler olduğunu fark ederek mama poşetini açıp içindekini araştırdı.  Poşetlerin içinde köpek mamasının arasına gizlenmiş uyuşturucu paketleri bulundu.

Polis araçta bulunan köpek maması poşetlerinin içine saklanmış halde 6 kilonun üzerinde uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.

Araçta bulunan kişiler uyuşturucu madde bulundurmak ve satmaktan gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Foto: Rotterdam Polisi

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın