Polis, pazarı pazartesiye bağlayan gece saatlerinde A16 otobanı, Noord Brabant bölgesi, Prinsenbeek mevkiinde meydana gelen kazada, 3 kişinin ve bir köpeğin hayatını kaybettiğini açıkladı. Kazada üç kişi yaralandı. 

Polis açıklamasına göre, otobanda ters yönde giden bir araç, başka bir araçla kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve bir travma helikopteri sevk edildi. 

Polis uzun süre A16 otobanının her iki istikametini de trafiğe kapalı tuttu. Bugün sabah saatlerinde ANWB tarafından yapılan açıklamada, yolun tekrar trafiğe açıldığı aktarıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

A9'da zincirleme trafik kazası
Aynı gece A9 karayolu Amsterdam istikametinde de zincirleme trafik kazası meydana geldi. NH Nieuws tarafından aktarılan haberde Velsen-Zuid mevkiinde gerçekleşen kazada, yolda meydana gelen buzlanmanın da etkisiyle, 10 aracın çarpıştığı belirtildi. 

Kaza nedeniyle Alkmaar'dan Amsterdam'a giden A9 yolu bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Olay sonrası bir sürücünün hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Video screenshot

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.