Perşembe günü hava ılıman bir karakterde olacak. Güneşli bir bahar havasını yaşayacağımız bu gün, Weerplaza’ya göre yer yer sıcaklıkların 19 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Bahar henüz resmi olarak başlamamış olsa da sıcak hava akını sayesinde maksimum sıcaklıklar 16 ila 18 derece arasında olacak. Normal şartlarda yılın bu zamanı için sıcaklığın 10 derece civarında olması gerekiyordu.

Ülkenin batı ve kuzeyinde zaman zaman hafif bir bulutlanma görülecek. Ancak genel olarak uzun güneşli bir gün olacak.

Bu gece hava uzun süre kuru kalacak nancak gece boyunca sağanak yağış beklenmekte. Cuma günü yerel olarak şiddetli, yağmur yağacak. Bazı bölgelerde gök gürültülü fırtına ve dolu yağışı da mümkün. Cuma günü sıcaklıkların 14 ila 15 derecede arasında seyretmesi beklenmekte.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Hollanda’da sağlık sigorta primini ödeyemeyen gençlerin sayısı artıyor Hollanda’da sağlık sigorta primini ödeyemeyen gençlerin sayısı artıyor

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.