Noord Brabant eyaleti Geldrop-Mierlo belediyesine bağlı Mierlo kasabasında geçtiğimiz hafta sonunda bir kadın cinayeti gerçekleşti. 35 yaşındaki bir anne, 49 yaşındaki partneri tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Kadının çocukları yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay cumartesi günü akşamüzeri kadının yaşadığı de Heer van Rodestraat’taki evinin önünde gerçekleşti.  Adam olaydan kısa bir süre sonra yakalandı.

Kadının 6 ila 20 yaşları arasındaki beş çocuğu hafif yaralanmalar sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Hollanda’da Kral Günü’nde 15 kentte Kur’an-ı Kerim dağıtıldı Hollanda’da Kral Günü’nde 15 kentte Kur’an-ı Kerim dağıtıldı

Yakalanan şüpheli ve kadının aynı evde yaşadığı belirtildi. Mahalle halkı yaşanan bu saldırı nedeniyle  şok yaşadı.

Polis olay yerinde incelemelerde bulundu ve görgü tanıklarının ifadelerini aldı. Bir Polis sözcüsü halihazırda pek çok tanıkla konuşulduğunu ancak kamera görüntüleri ve başka görgü tanıkları olup olmadığının araştırıldığını kaydetti. 

Sözcü "Şiddet olayı sokakta gerçekleştiği için hala bir şeyler gören ya da duyan insanlar olduğunu tahmin edebiliyoruz. Hatta bize yardımcı olabilecek görüntülere sahip olabilirler. Bu kişilerden bizimle irtibata geçmelerini istiyoruz." dedi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.