Amsterdam Zuid-Oost bölgesinde Nieuwlandhof adresindeki bir apartman dairesi tahliyesinde, konutun içinde bir adam cesedi bulundu. Adamın birkaç yıl önce öldüğü tahmin ediliyor ancak mahalle sakinlerine göre son 3 yıldır adamı gören olmadı. 

Mahalle sakinlerini şoka uğratan olayla ilgili NH Nieuws sitesinde yer alan haberde, adamın mahallede sadece birkaç kişiyle görüştüğü, Hollandaca bilmediği, bazen komşusuna “merhaba” dediği ancak bunun dışında onu şahsen tanıyan çok az insan olduğu belirtildi.

Bir mahalle sakini; daha önceden evde hiç hareket olmadığı fark edilerek ev bürosuna haber verildiğini, geçen 3 yıl içinde birkaç kez ev bürosundan ve polisten yetkililerin gelerek evde biri olup olmadığını kontrol ettiklerini aktardı. 

Ev bürosu Stadgenoot basına yaptığı açıklamada, “Geçen yılın ortasında, bu adres mahallede görevli çalışanımız tarafından bize iletildi. Daha sonra raporu işleme koyduk ve her zaman kiracılarla iletişim kurmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu durumda, birkaç kez adrese uğradık ancak sonuç alamadık ve ciddi bir şeylerin olabileceğine dair hiçbir belirti görmedik. Evin tahliyesi dün planlandı ve ne yazık ki evde ölü biri bulundu. Polis şimdi olayı araştırıyor. Bu kişinin nasıl öldüğünü bilmiyoruz ama eğer bu kişi yalnızlık içinde öldüyse durumu çok üzücü buluyoruz.” dedi.

-Haber videodan sonra devam ediyor-

RTL Haber sitesine de açıklama yapan ev bürosu yetkilileri; geçen bu 3 yıl içinde kiranın düzenli olarak ödendiğini, kiracıya ulaşılamadığı için polisten yardım istendiğini ve konuta giden polis memurlarının da eve girmek için herhangi bir işaret olmadığı sonucuna vardıklarını kaydetti.

Polis adamın tam olarak ne zaman öldüğünün yapılacak otopsiyle belirleneceğini ancak herhangi bir şiddet izine rastlanmadığı için “doğal ölüm” olduğunun düşünüldüğünü aktardı. 

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Editör: TE Bilişim