A12 karayolunun Den Haag güzergahında Pazartesi günü başlatılacak büyük çaplı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları, 1,5 hafta boyunca özellikle bu yolu yoğun kullanan araç sürücüleri için zor zamanlar yaratacak.

Rijkswaterstaat tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada; çalışmaların, Utrecht Oudenrijn kavşağı ile Nieuwerbrug arasında kalan bölümünde yapılacağı, yolun Den Haag istikametindeki tüm şeritlerinin trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Sözcü yapılacak çalışmaların, 27 Eylül Pazartesi günü saat 21.00'den, 7 Ekim Perşembe günü saat 05.00'e kadar devam edeceğini aktardı.

Aynı dönem içinde Nieuwerbrug ve Reeuwijk arasında kalan bölümde de bakım ve onarım çalışmaları olacak. Ancak yol trafiğe kapatılmayacak. Sürücüler yan şeritleri kullanabilecek.

Rijkswaterstaat sözcüsü alternatif güzergah olarak, Utrecht'ten Denhaag istikametine gitmek isteyen sürücülerin A2, A9 ve A4 karayollarını tercih etmeleri gerektiğini, Rotterdam'a ise A2, A27 ve A15 üzerinden ulaşabileceklerini aktardı.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU