Hindistan'da yaşanan bir olay tüm ülkede şok etkisi yarattı. Kocası ile kavga eden 26 yaşındaki bir anne, engelli çocuğunu timsah dolu bir nehre açılan kanala attı. Polis ebeveynleri cinayet şüphesiyle gözaltına aldı.

Times of India gazetesinde yer alan haberde yerel polisin, 26 yaşındaki Savitri Kumar ve 27 yaşındaki kocası Ravi Kumar'ın Cumartesi gecesi Karnataka eyaletinde meydana gelen olayla bağlantılı olarak cinayet suçlamasıyla tutuklandığını açıkladı. Vinod adlı çocuğun işitme ve duyma engeli olduğu belirtildi.

Habere göre, Cumartesi akşamı Ravi ve Savitri arasında engelli çocuklarıyla ilgili tartışma yaşandı. Ravi karısını engeli çocuk sahibi olmakla suçladı. Çıkan büyük tartışmanın ardından anne Savitri'nin 6 yaşındaki Vinod'u timsahlarıyla bilinen Kali nehrine bağlanan kanala attı.

Haber kaynaklarının bildirdiğine göre, cumartesi günü yaşanan olaydan sonra komşular polisi alarma geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kısa bir arama yapıldı ve gece boyunca arama durduruldu. Ertesi gün devam eden aramada küçük çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Çocuğun üzerinde ısırık izleri olduğu ve bir elinin kayıp olduğu belirtildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Çocuğun gerçek ölüm nedeni ise yapılacak otopsi sonucu ortaya çıkacak. Yakalanan anne ve babanın 14 gün gözaltına tutulacağı belirtildi.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Türkiye, 'Döner' ismi için AB'ye tescil başvurusu yaptı Türkiye, 'Döner' ismi için AB'ye tescil başvurusu yaptı

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.