• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
23°

Gurbetçi Haberleri

Gurbetçi haberleri ve güncel Gurbetçi gelişmeleri, Gurbetçi ile ilgili tüm video, Gurbetçi fotoğrafları ve Gurbetçi haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Kayseri-Ankara otoyolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir çift olay yerinde, gurbetçi Faruk B ise hastanede hayatını kaybetti.

ALMANYA

Almanya’nın Hessen Eyaleti Gross-Gerau bölgesinde yaşanan trafik kazasında bir gurbetçi hayatını kaybetti, iki kişi ağır yaralandı.

TÜRKİYE

Yıllık tatillerini yapmak için yaşadıkları ülkelerden yola çıkan gurbetçiler, yoğun olarak yurda gelmeye devam ediyor.

ALMANYA

Sırbistan’ın Gradina sınır kapısında yapılan sıkı kontrole takılan gurbetçinin aracından binlerce euro beyan edilmemiş para çıktı.

ALMANYA

Bin bir hevesle memlekete varmak için Belçika’dan yola çıkan gurbetçi aile, güpegündüz sahte polisler tarafından Almanya, Köln yakınlarında soyuldu.

HOLLANDA

Tatil sezonunun başlamasıyla birlikte, aşırı artan uçak bileti fiyatlarından şikayetçi olan gurbetçiler, Yetkililerin bu konuda harekete geçmesini bekliyor.

ALMANYA

Avrupa’dan Türkiye’ye giden gurbetçilerin sayısı artıyor. Üç hafta içerisinde yaklaşık 107 bin araçla 400 bin gurbetçi Edirne’den yurda giriş yaptı.

ALMANYA

Avrupa’daki binlerce emekli gurbetçimiz Türkiye’ye aracı ile gidiyor. Akıllara takılan soru Yurtdışından emekli olan gurbetçilerden 185 gün şartı aranıyor mu?

ALMANYA

Ticaret Bakanlığı, yaklaşan bayram ve tatil sezonu nedeniyle Türkiye'ye yabancı plakalı taşıtla gidecek olan gurbetçilerimize uyarı yayınladı.

ALMANYA

Avrupa’dan yabancı plakalı aracı ile Türkiye’ye giden gurbetçiler, bu kurallara uymadığında para cezası ile karşı karşıya kalıyor.

ALMANYA

İkamet ettiği Avrupa ülkesinden yabancı plakalı araçla Türkiye'ye gidecek gurbetçilerimizin uyması gereken 185 gün şartını örneklerle listeledik.

ALMANYA

Türkiye’ye araçla gidecek olan gurbetçilerimiz, sınır kapısında daha hızlı işlem yaptırmak için yola çıkmadan dijital ortamda kayıt yaptırabiliyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu