Pazartesi gecesi saat 22.55'te Hırvatistan’ın Nova Gradiska yakınlarındaki A3 otoyolunda meydana gelen korkunç kazada, Fransa plakalı bir araç, aynı istikamette giden Avusturya plakalı bir tıra arkadan çarptı. 

Brod-Posavina polisinden yapılan açıklamada, 40 yaşındaki Türk vatandaşı Yasin Çaycı’nın kullandığı aracın önde giden Avusturya plakalı kamyon yüklü tır ile arasında yeterli mesafeyi koruyamadığı ve tıra arkadan çarptığı belirtildi. Kamyonun şoförünün 62 yaşında Türk vatandaşı olduğu bilgisi paylaşıldı.

Kaza nedeniyle 43 yaşındaki Fatma Çaycı ve 19 yaşındaki Suheyda Çaycı hayatını kaybetti. Hurdaya dönen araçtan ağır yaralı olarak çıkartılan 40 yaşındaki Yasin Çaycı ile 18 yaşındaki Yelda Çaycı ve 15 yaşındaki Enes Çaycı hastaneye kaldırıldı.

Hırvatistan basınında kaza ile ilgili çıkan haberde, bir görgü tanığının tırın arka ışıklarının yanmadığını belirttiği bu nedenle polisin soruşturmasında bu konuyu da inceleyeceği belirtildi. Ayrıca Yasin Caycı’nın hakkında da tedavi sonrasında trafikte  kazaya sebebiyet vermek iddiası ile bir soruşturma açılacağı belirtildi.

Zagreb büyükelçiliğinden alınan bilgiye göre cenazeler bugün Yozgat’ın Akdağmadeni bölgesine gönderildi. 

Hırvatistan yozgatlı aile 0262596387-prometna-nesreca-na-autocestiHırvatistan yozgatlı aile 03

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş