• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
23°

Avusturya Haberleri

Avusturya haberleri ve güncel Avusturya gelişmeleri, Avusturya ile ilgili tüm video, Avusturya fotoğrafları ve Avusturya haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


DÜNYA

Avusturya'da her dört kişiden biri psikolojik sorunlarla mücadele ediyor. Ancak bu kişilerin çoğu yeterli sağlık hizmeti alamıyor.

ALMANYA

Özellikle batı Avrupa ülkelerinde yaşayan ve okul tatili ile birlikte bu hafta sonu yola çıkacak gurbetçilerimiz dikkat, Avusturya’da tatil sezonu...

DÜNYA

The Economist Intelligence Unit (EIU), 2024 Dünyanın En Yaşanabilir Şehirleri listesini açıkladı. Viyana birinci, Amsterdam on dokuzuncu sırada yer aldı.

HOLLANDA

Hollanda Demiryolları (NS) Amsterdam’dan kalkıp  Deventer üzerinden geçerek, Avusturya’nın Viyana kentine direk gidecek tren seferleri başlatıyor.

DÜNYA

Avusturya Eğitim Müdürlüğü tarafından yakın zamanda Viyana'daki ilkokullarda yapılan bir araştırmaya göre her 3 çocuktan biri Müslüman.

DÜNYA

Avusturya’da 18 yaşını doldurmuş tüm gençler indirimli seyahat olanağı sağlayan İklim Bileti (Klimaticket Ö) için başvurular başladı.

ALMANYA

Almanya ve Avusturya için şiddetli yağmur ve sel uyarısı yapıldı. Yüzyılın olayı olarak nitelendirilen durum için bölge sakinlerine tahliye tavsiyesi...

DÜNYA

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Türkiye ile Avusturya arasında imzalanan işgücü anlaşmasının 60. yılında gala ve resepsiyon düzenledi.

DÜNYA

Avusturya’nın Tirol bölgesinde evinde ölü bulunan 3 yaşındaki çocuğun, yetersiz beslenmeden hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

DÜNYA

Avusturya Özgürlük Partisi Meclis üyesi Markus Leinfellner’in sarf ettiği “Domuz eti yemeyen teröre meyilli oluyor!” sözleri büyük tartışma yarattı.

DÜNYA

Avusturya’da evlerinden atılan kiracıların sayısında artış yaşanıyor. Sorun kirayı ödeyememenin yanı sıra kira kontratlarında da yatıyor.

DÜNYA

İstanbul’a gitmek için Avusturya’nın Viyana kentinde havalimanına gelen iki erkek yolcunun üstünden ve bavullarından toplam 700 bin euro nakit para...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu