Tirol bölgesi Kufstein şehrinde Pazartesi günü, sabah 10:30 civarında polise yapılan bir ihbar, korkunç bir olayı gün yüzüne çıkarttı. Belirtilen adrese gelen polis, 3 yaşındaki bir çocuğun cansız bedeni ile karşılaştı. Yapılan otopside çocuğun aşırı yetersiz beslenme nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis Çarşamba günü yaptığı açıklamada, babanın o sırada yatakta çocuğunun öldüğünü fark ederek alarm numarasını aradığını belirtti. Açıklamada, "Polis devriyesi ev adresine ulaştığında, çocuğun ebeveynleri ve kurtarma görevlileri olay yerindeydi. Ancak yalnızca çocuğun ölümünü belirleyebildiler.” ifadesine yer verildi.

Çocuğun cesedine Salı günü Innsbruck Adli Tıp Dairesi'nde otopsi yapıldı. Ön otopsi sonuçlarına göre çocuk, ağır beslenme yetersizliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Savcılık, cinayet şüphesiyle 25 ve 26 yaşındaki ebeveynlerin tutuklanmasına ve haklarında soruşturma başlatılmasına karar verdi.

Innsbruck savcılığı sözcüsü Hansjörg Mayr'ın Krone’a yaptığı açıklamada, ebeveynlerin Çarşamba günü öğleden sonra tutuklandığını, ancak psikolojik olarak yıkım yaşayan anne ve babanın hastanede tedavi gördüğünü ve henüz sorgularının yapılmadığını aktardı.

Çiftin bir, üç ve altı yaşlarındaki diğer üç çocuğu ise çocuk ve gençlik yardım hizmetlerinin korumasına alındı. Bu çocuklarda herhangi bir yetersiz beslenme izine rastlanmadı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

FBI: Trump'a suikast düzenleyen kişinin kimliğini açıkladı FBI: Trump'a suikast düzenleyen kişinin kimliğini açıkladı

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş