Edirne’nin Havsa ilçesinde kavşaktan dönmek isteyen 22 UN 773 plakalı otomobil, Cihan Arçık idaresindeki X K-229-D plakalı otomobil ile çarpıştı. Gurbetçi ailenin geldiği tatil sonrası İzmir’den ve Kapıkule Sınır Kapısına doğru hareket ettiği belirtildi.

Gurbetçi ailenin bulunduğu otomobile çarpan 22 UN 773 plakalı otomobil savrularak, yol kenarındaki direklere çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle gurbetçi ailenin bulunduğu otomobilde bulunan 2 kişi ve 22 UN 773 plakalı otomobilin şoförü yaralandı. 

Ihlas Haber Ajansı’nın verdiği habere göre yaralılar olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Havsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu aktarıldı.

Kaza Kapıkule yolunda meydana geldi
Kaza sonrası yaşananları anlatan gurbetçi sürücü Cihan Arçık, “Kapıkule’ye doğru giderken hızlı bir şekilde yolumuza geldi. Birden önümüze doğru geldi. 50 metre kala önümüze girdi. Bu şekilde araç kullanmasın insanlar, eğitim verilsin. Eşim bu saatten sonra nasıl arabaya binebilir söyler misiniz? Hollanda’da bu şekilde araç kullanamazlar.” dedi.
Gurbetçi Kaza 01Gurbetçi Kaza  02

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş