Geçtiğimiz hafta Paris'in güneyindeki Viry-Chatillon banliyösünde ağır bir şekilde dövülen ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 15 yaşındaki genci darp eden 4 genç cinayetten yargılanacak.

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü okul çıkışında dört kişi tarafından feci şekilde dövülen, başından ve vücudundan yaralanan genç, hastaneye kaldırılmıştı. Perşembe gecesi ameliyat edilen genç çocuk, Cuma günü hayatını kaybetti.

Hafta sonunda saldırganlarla ilgili yapılan soruşturmada polis ikisi kardeş ve diğer ikisi arkadaşları olduğu düşünülen dört gencin izini buldu. Gençlerden birinin 20 yaşında diğer üç gencin ise 17 yaşlarında olduğu belirtildi.

Pazar günü yapılan savcılık açıklamasında, 20 yaşındaki genç ve diğer 3 çocuk hakkında cinayet şüphesiyle dava açıldığı aktarıldı.

Savcıya göre, yakalanan kardeşler "kız kardeşlerinin yaşıtları ile cinsellikle ilgili konular hakkında konuştuğunu duyarak, bu durumun kız kardeşlerinin ve ailelerinin onurunu zedeleyeceğinden korktu” ve birkaç erkeğin kız kardeşleriyle görüşmesini yasakladı. Genç çocuğun dövülmesinin nedeni de kız kardeşleri ile rahatça konuşuyor olması.  

Savcı, sözü edilen kız kardeşin olay anında orada olmadığını ancak erkek kardeşlerinin ölen çocuğu döveceklerinin farkında olduğunu iddia etti.

Fransa’da bir hafta içerisinde yaşanan bu ikinci olay tüm çevrelerde şoka neden oldu. Geçtiğimiz hafta başında da Fransa'nın güneyindeki Montpellier'de 13 yaşındaki bir kız çocuğu, 3 kişilik bir grup tarafından dövülmüş ve komaya girmişti. Polis, aralarında kurbanın okuluna giden bir kızın da bulunduğu 3 küçük şüpheliyi yakaladı. 

©Sonhaber.eu
Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Avrupa genelinde eş zamanlı olarak 24 saatlik hız kontrolü gerçekleşecek Avrupa genelinde eş zamanlı olarak 24 saatlik hız kontrolü gerçekleşecek

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.