Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilde hissedilen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Belçika ekibi KAA Gent'ten destek geldi.

Belçika'nın Gent kentinde, Belçika 1. ligi ekiplerinden K.A.A Ghent'in maçlarını oynadığı Ghelamco Arena Stadyumu, Türkiye'de meydana gelen depremlerin ardından, dayanışma amacıyla Türk bayrağıyla ışıklandırıldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Malatya, Osmaniye, Diyarbakır ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde çok sayıda vatandaşımızı kaybetmemize yol açan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, sporu ve sporcuları da vurdu.

Ülkemizde 7 sezon forma giymiş Hırvat kaleci Andrija Vukovic, Hırvatistan'dan ülkemize gelen arama-kurtarma ekibini paylaştı. "Hırvatistan her zaman seninle. Geçmiş olsun Türkiye." Şeklinde ifade kullandı.
@Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.