Belçika’nın Flaman kesiminde yer alan Sint-Niklaas polisi, sahte 50 euro banknotlar konusunda halkı uyardı. Geçtiğimiz hafta sonu onlarca sahte banknotun özellikle Noel pazarında yayıldığı belirtildi.
 
Sint-Niklaas polisi, Noel pazarı çevresinde ekstra polis memurlarının görevlendirildiğini duyurdu. Muhtemelen bir veya birkaç dolandırıcı tarafından onlarca sahte 50 euroluk banknot kullanıldığı belirtildi. 

Polis, bir soruşturmanın devam ettiğini ve Noel pazarının ekstra gözetim altında tutulduğu bilgisini paylaştı. Ancak toplamda ne kadar sahte paranın piyasaya sürüldüğü hakkında bir bilgi vermedi.

Suçluların şimdi ülkedeki diğer Noel pazarlarına da yönelebileceği belirtilen polis uyarısında vatandaşların alışveriş yaparken dikkatli ve uyanık davranmaları gerektiğine vurgu yapıldı.

Haber: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Pixabay - Pexels

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş