Belçika’da Hoolywood filmlerine konu olacak bir olay yaşandı. Uyuşturucu mafyası Antwerpen’de bir Türk’ü kaçırdı ancak yanlış adamı kaçırdığını anlayan çete, adamı ertesi gün serbest bıraktı. 

Gazet Van Antwerpen’de yayınlanan haberde yanlışlıkla kaçırılan adamın, uyuşturucu suçlularının gerçek hedefi olan bir çiftin komşusu olduğu belirtildi.

Antwerp şehrinin üçüncü büyük bölgesi Wilrijk’da 10 gün önce yaşanan vakada uyuşturucu mafyasının kaçırdığı adamın, bu tür yasa dışı işlerle hiç ilgisinin bulunmadığı ve polis kaydının dahi olmadığı belirtildi.

Kaçırılma vakasını araştıran gazetenin suç muhabiri Joris van der Aa, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Belirli bir adreste oturan birini götürmek istediler. Gönderilen çete üyeleri, gerçek hedefleri yerine yanlışlıkla komşuyu aldı. Kısa süre sonra polis, kaçırılan adamın suç çevresinden tanınmadığını, ancak o adreste yaşayan, büyük bir uyuşturucu davasının parçası olan ve elektronik gözetim altında tutulan kişilerin olduğunu keşfetti.” dedi.

Polisler gibi mafya üyelerinin de bu yanlışı çabuk fark ettiğini belirten Van der Aa, kaçırılan adamın sandalyede bağlanmış halde fotoğraflarını çekerek ertesi gün serbest bıraktığını aktardı. 

Gazeteci, bu fotoğrafların asıl hedef olan adamın kız arkadaşı ve yine çete tarafından hedef alınan bir bayana göndermiş olabileceğini belirtti. Van der Aa’ya göre mafyanın hedef aldığı çift, limanda faaliyet gösteren şirketlerde çalışıyor.

Van der Aa, kaçırılan ve ertesi gün serbest bırakılan adamın şu anda güvenli bir adreste kaldığını belirtti.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.