Cora firması tarafından yapılan açıklamada, farklı mağazalarda satışta bulunan, 200 gramlık kutularda satılan, yağlı ton balığı konservelerinde muhtemelen cam parçası olduğu düşünülen yabancı maddeye rastlandığı belirtildi. Açıklamada Belçika Federal Gıda Güvenliği Ajansı FAVV ile yapılan görüşme neticesinde ürünlerin geri çağrıldığı kaydedildi.

Açıklamada “Bu rahatsızlıktan dolayı müşterilerimizden içtenlikle özür dileriz ve bu tür olayların önlenmesi için en etkili önlemleri aldığımızın garantisini veririz.” ifadesine yer verildi.

Geri çağrılan ürünün özellikleri şu şekilde:

Cora ton balığı
Ürün: Yağlı ton balığı 
Gramaj: 200gr.
Barkodu: 5400131021038
Marka: Cora
Son Kullanma Tarihi (THT) : 25 – 04 - 2026
Parti Numarası ECUADOR : 454 14 :38

Cora daha önceden satın alınan ürünlerin kesinlikle tüketilmemesi uyarısında bulunuyorken, müşterilerin satın aldıkları ürünleri mağazaya götürmesi halinde, satış bedelinin kendilerine iade edileceğini belirtti.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş