Fransa’nın Mulhouse kentinde 28 Mayıs Salı günü, 16 aylık bir bebek güneşin altında park edilmiş bir arabada unutuldu. Tüm gün araç içinde kalan küçük çocuk, artan sıcaklık nedeniyle hayatını kaybetti.

Mulhouse savcılığı tarafından yapılan açıklamada, Salı sabahı bir baba, Sausheim'deki (Haut-Rhin) bir şirkette vardiyasına başlamadan önce küçük oğlunu kreşe bırakmak için yanına aldı. Ancak çocuğun aracın arka koltuğunda olduğunu unutan baba, aracı işyerinin otoparkına park etti.

Anne öğleden sonra çocuğunu almak için kreşe gittiğinde, çocuğun orada olmadığını fark ederek eşini aradı. Arabaya koşan baba, arka koltukta çocuğunun cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve SMUR'dan (Acil Mobil Hizmet ve Reanimasyon Servisi) bir doktor, bebeğin öldüğünü teyit etti.

Savcı Edwige Roux-Morizot olayı “çok trajik” olarak nitelendirirken 61 yaşındaki baba ve 46 yaşındaki annenin şok geçirdiğini, her iki ebeveynin hastaneye kaldırıldığını aktardı.

Savcı herhangi bir suçlama için erken olduğunu ve buna soruşturma sonunda karar verileceğini belirtti.

Fransa’da Paris Olimpiyatları açılışı öncesi tren hatlarına saldırı Fransa’da Paris Olimpiyatları açılışı öncesi tren hatlarına saldırı

Salı günü bölgede sıcaklığın 22 derece civarında olduğu ancak kapalı kalan araç içindeki sıcaklığın 47 dereceye kadar çıktığı belirtiliyor.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş