Perşembe akşamı motorlu bir trafik polisinin Amsterdam ile Volendam arasındaki N247 çevre yolunda yaptığı trafik kontrolünde, normal hız sınırınıı 132 kilometre aşan bir sürücü yakalandı. Daha önce de birçok kazanın meydana geldiği bu yolda saatte 212 kilometre hızla giden şoförün ehliyetine ve aracına el konuldu.

NH Nieuws'a  göre aracın, normal hız sınırını 132 kilometre aştığı tespit edildi ancak yapılan yasal düzeltme ile birlikte sürücünün hız sınırını tam olarak 128 kilometre aştığı kayda geçerek ceza kesildi. 

Geçtiğimiz yıl aynı N247 yolunda birçok ciddi kaza meydana geldiği belirtilen haberde, bu yıl Mart ayında 18 yaşındaki bir kadının, bisikleti ile yolda giderken bir minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybettiği hatırlatıldı.

Yine aynı yolda son olarak Temmuz ayında iki kaza meydana geldi. İki arabanın çarpıştığı ilk kazada 48 yaşındaki bir adam hayatını kaybetti. Bundan bir gün sonra meydana gelen kazada ise bir motor ve araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsünün ciddi şekilde yaralandığı belirtildi.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Google Maps

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş