Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya bölgesi Münster yakınlarındaki Ibbenbüren kasabasında öğretmenini bıçaklayan 17 yaşındaki gencin Türk olduğu belirtildi. Salı günü yaşanan feci olayda adı geçen Sinan B. adlı gencin neden böyle bir şey yaptığı ortaya çıktı.

Alman basınında çıkan haberlere göre Sinan B. Salı günü bir günlük okuldan uzaklaştırma cezası aldı. Sinan kendisini dersten atan 55 yaşındaki Almanca öğretmeni ile tartıştı. Yine aynı gün öğleden sonra eğitim gördüğü meslek okuluna giden Sinan, öğretmenini birkaç kez bıçakladı. 

İki çocuk annesi Sabine K., aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırının ardından polis çağrı merkezini arayan Sinan sakin bir şekilde öğretmenini bıçakladığını belirtti. Olay yerine intikal eden polis ekiplerine direnmeyen Sinan gözaltına alınarak merkeze götürüldü. 

Basına yansıyan haberlere göre genç çocuk polis sorgusunda, öğretmenini bıçakladığını itiraf etti ancak başka bir açıklamada bulunmadı.

Sinan B.'nin inatçı ve saldırgan bir yapısı olduğu ve daha önce de okulda sorunlar yaşadığı belirtiliyor. Sınıf öğretmeninin gencin okuldan atılması için başvuru yaptığı ancak onun öncesinde uyarı mahiyetinde bir günlüğüne okuldan uzaklaştırma cezası verildiği de belirtilenler arasında yer alıyor.

©Sonhaber.eu
Temsili Fotoğraf: Jonas Augustin - Unsplash

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.