Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın eğitim başarıları desteklenmek ve akademik çalışmalarının sayısının ve niteliğinin artırılması amacıyla başlattığı burs programlarının kayıt dönemi başladı.

Lise Bitirme Sınavı Başarı Bursu Lise eğitimine teşvik etmek ve bu alanda farkındalık oluşturmak amacıyla başlatıldı.
Geniş bilgi almak ve bursa başvuru için: Lise Bitirme Sınavı Başarı Bursu

Tez ve Araştırma Bursu, vatandaşlarımızın eğitim ve akademik çalışmalarını desteklemek maksadıyla, uygun görülecek yüksek lisans ve doktora tezlerinin desteklenmesini hedefliyor. 
Geniş bilgi almak ve bursa başvuru için: Tez ve Araştırma Bursu

Prof. Dr. Fuat Sezgin Üstün Başarı Bursu, yurt dışında yaşayan gençlerimizden yükseköğretim sırasında üstün başarı gösterenleri ödüllendirmek maksadıyla, gençlerimizin başarılarını desteklemek için oluşturuldu. 
Geniş bilgi almak ve bursa başvuru için: Prof. Dr. Fuat Sezgin Üstün Başarı Bursu

YTB tarafından sunulan Lise Bitirme Sınavı Başarı Bursu, Tez ve Araştırma Bursu ve Prof. Dr. Fuat Sezgin Üstün Başarı Bursu programlarının kayıtları 15 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş