WhatsApp tarafından bugün paylaşılan bir duyuruda bazı kişileri sevindirecek bir haber verildi. Artık yanlışlıkla gönderilen mesajları silmek için telaş edilmesine gerek kalmayacak. Gönderilen mesajlar artık 2 gün içinde silinebilecek.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Kasım 2017’de hayat kurtaran bir özellik yayınlamıştı. Bu özellikle birlikte yanlışlıkla gönderdiğimiz mesajları hem kendimizden hem de gönderdiğimiz kişiden silme imkânına kavuşmuştuk. Bu özellikten faydalanmak içinse silme eylemini, mesaj gönderildikten sonraki 1 saat içinde yapmamız gerekiyordu.

Fakat dün itibarıyla bu süre uzatıldı. Şirket, paylaştığı yeni duyurusunda WhatsApp mesajlarını silmek için kullanıcıların 2 günden biraz daha uzun bir süreye sahip olduğunu açıkladı. Böylelikle yanlışlıkla gönderdiğiniz mesajları artık iki gün sonra fark ettiğinizde bile silebileceksiniz.

Mesajınızı yeniden mi düşünüyorsunuz? Artık gönder tuşuna bastıktan sonra mesajlarınızı sohbetlerinizden silmek için 2 günden biraz fazla bir süreniz olacak.

Ancak bu özelliği kullanmak için belirli bir şart var. Yeni getirilen güncellemenin hem sizin telefonunuzda hem de alıcının telefonunda yüklenmiş olması gerekmekte.

WhatsApp, henüz geçtiğimiz günlerde bir başka güncelleme ile kullanıcılara yeni özellikler sunmuştu. Bu özelliklerden birisi de artık grup yöneticilerinin herhangi bir mesajı tüm cihazlardan silmelerini sağlayacak özellikti. 

Foto: Adem Ay - Unsplash

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın