Facebook ve Instagram'ın da sahibi olan ABD'li teknoloji devi Meta'nın bir parçası olan WhatsApp, kullanıcılara sunduğu “mesaj düzenleme” özelliğinin  önümüzdeki haftalarda 2 milyar kullanıcıya sunulacağını duyurdu.

Pazartesi günü yayınlanan bir blog yazısında  “Basit bir yazım yanlışını düzeltmekten bir mesaja içerik eklemeye kadar, size sohbetleriniz üzerinde daha fazla kontrol sağlamaktan heyecan duyuyoruz. Tek yapmanız gereken şey, gönderilen bir mesaja uzun süre basmak ve ardından 15 dakikaya kadar menüden 'Düzenle'yi seçmek.” şeklinde ifade kullanıldı.

whatsapp mesaj düzenleme

Düzenlenen mesajlar "düzenlendi" olarak etiketlenecek, böylece alıcılar içeriğin değiştirildiğinden haberdar olacak. Ancak, mesajın zaman içinde nasıl değiştirildiği gösterilmeyecek.

WhatsApp'ın duyurusu, özelliğin rakip mesajlaşma uygulamaları Telegram ve Signal tarafından sunulmasının ardından geldi.

Geçen yıl, Elon Musk'ın sosyal medya platformu Twitter, ödeme yapan abonelerine tweet'lerini düzenleme olanağı sundu. Tweetler, yayınlandıktan sonraki 30 dakika içinde birkaç kez düzenlenebiliyor.

©Sonhaber.eu 
Fotoğraf: Anton - Pexel

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.