Ümitspor, Belçika'nın Limburg eyaletinde devam eden resmi 3. Amatör C Grubu mücadelesinde, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takım, kendi sahalarında oynadıkları son maçta, Belisia'yı 6-0'lık büyük bir skorla yenerek liderliklerini devam ettirdi. Bu farklı galibiyet, hem takımı hem de taraftarları büyük bir sevince boğdu.

Belçika Türk Spor ve Kültür Federasyonu Başkanı Nedim Koçaslan ve Ali Aydoğdu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda taraftar, Ümitspor'un bu önemli maçını izledi. Taraftarlar, maç boyunca takımlarına davul eşliğinde coşkuyla destek verdi. Bu da maç atmosferine ayrı bir heyecan kattı.

_ND33023-topaz-faceai-denoiseraw-sharpen (1)

Ümitspor, ev sahibi olarak çıktığı maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kalesine baskı kurmaya başladı ve 11. dakikada Yoldaş'ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Taklım ilk yarının geri kalanında birçok gol fırsatı yakalasa da, rakip takımın savunması bu fırsatların değerlendirilmesine izin vermedi. İlk yarı, Ümitspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda ise Ümitspor, oyundaki üstünlüğünü daha da artırdı ve rakibini gol yağmuruna tuttu. 54. dakikada Çavuş, 60. dakikada Bouazil, 83. dakikada yine Çavuş ve maçın son dakikalarında A. Dökmeci ile Akdoğan'ın attığı gollerle skoru 6-0'a taşıdı. Ümitspor, bu farklı galibiyetle hem 3 puanı hanesine yazdırdı hem de averajını güçlendirdi.

Emin Çavuş: şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha attık
Maç sonrasında Ümitspor Kulübü Başkanı Emin Çavuş, takımın performansından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Çavuş, "Futbolcularımızın azmi ve kararlılığı sayesinde şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha attık. En yakın rakibimizle aramızdaki puan farkını korumak ve mümkünse artırmak istiyoruz. Bu ligdeki heyecan son maça kadar sürecek gibi görünüyor. Takım olarak her maça şampiyonluk hedefiyle çıkıyoruz ve bu yoldaki tüm engelleri aşmaya kararlıyız," dedi.

Ümitspor'un bu önemli galibiyeti, takımın ve taraftarlarının şampiyonluk umutlarını daha da artırdı. Sezonun geri kalanında da aynı performansın sürmesi bekleniyor.
 _ND33027-gigapixel-low resolution-2x-faceai (1)

Haber ve fotoğraflar: Halil Uygun 
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş