Türk Hava Yolları'nın online bilet satış ve check-in işlemleri, network altyapısında meydana gelen arıza nedeniyle çöktü. 

Konu ile ilgili olarak THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Network altyapısında yaşanan sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar yaşanmaktadır. " dedi.

Üstün "Sorunun giderilmesi ve yolcularımızın mağdur olmaması adına gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Söz konusu aksaklık için özür dileriz. 30 dakika sonra sizlere durum hakkında bilgi vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Üstün son olarak yaptığı paylaşımda "Istanbul çıkışlı 19.00 - 22.00  arası  Türk Hava Yolları  tüm seferlerimiz iptal edilmiştir." ifadesini kullandı. 

THY'deki IT uzmanlarının sorunun neden kaynakladığını araştırdığı ve çözüm için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Kaynak: aa