Kahramanmaraş depremlerinden sonra Almanya’ya gelen ve Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı Herten kentinde oturan, 37 yaşındaki Türk anne Rukiye Ö. ile kızları Peri Ö. (8) ve Masal Ö. (5) yaşadıkları evde ölü bulundu. 

Çarşamba günü Recklinghausen polisi tarafından yapılan açıklamada, Salı akşamı ailenin bir yakınından gelen ihbar üzerine belirtilen adrese gidildiği, olay yerine çok sayıda ambulans ekiplerinin de geldiği ancak evde üç kişinin cansız bedeni ile karşılaşıldığı aktarıldı. 

Polis anne ve kızlarının cesedinin bulunmasından sonra olay yerinde bulunmayan 35 yaşındaki baba Uğur S. için arama başlattı. Uğur S. aynı gün Mahl’de gözaltına alındı. Polis, babanın olayla ilgili bir suçu olup olmadığı konusunda henüz açıklama yapmadı.

Olayla ilgili soruşturma kapsamında Recklinghausen polisi ve Bochum savcılığı tarafından cinayet komisyonu kuruldu. Anne ve kızlarının kesin ölüm nedenlerinin adli tıp incelemeleri sonucunda belirleneceği belirtildi.

©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.