Polis ve sosyal hizmet ekipleri, geçtiğimiz Ağustos ayında Türk yatırımcı tarafından devralınan Eendracht Aalst kulübüne baskın düzenledi. Baskının kulübün horeca işletmeleri ve mülkleriyle ilgili bir soruşturmanın parçası olduğu belirtildi.

Baskında kulübün futbolcularının ifadelerinin de alındığı belirtildi.
 
Aalst polisinden Lisa Wynendaele basına yaptığı açıklamada, çeşitli ihlallerin tespit edildiğini aktardı ancak soruşturmanın devam ettiği gerekçesi ile detaylı bilgi vermedi.

Belçika basınında çıkan haberlerde; kulübün Türk yatırımcıları tarafından devralınmasından sonra birçok sorun yaşandığı belirtiliyor. Özellikle oyuncuların aylardır maaş almadığı ve tedarikçilere ödeme yapılmadığı belirtiliyor.

Eendracht Aalst'ın devrinden sonra kulüpte birçok değişiklik yapıldığı ve bu durumun kulüpte şiddetli protestolara neden olduğu iddia ediliyor.

Haber: Halil Uygun 
©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Eendracht Aalst Kulübü

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş