Geçtiğimiz yıl 6 Şubat günü binlerce kişinin öldüğü ve on binlerce kişinin mağdur olduğu deprem felaketinin yıl dönümünde, hala birçok depremzedemizin yardıma ihtiyacı bulunmakta. Yurtdışında yaşayan ve deprem mağdurlarına yardım etmek isteyen gurbetçilerimizin yanında olan TransferGo, şubat ayı boyunca depremzedelere yönelik gönderimlerden ücret almayacak. 

Uluslararası para transferi hizmeti veren TransferGo, “depremdestek” kodunu kullana n gurbetçilerimizin yardımlarını direk olarak depremzedeye veya Afad, Kızılay gibi deprem mağdurlarına yardım yapan resmi kurumlara gönderebileceğini belirtiyor.  Ayrıca bu gönderimlere özel kur fırsatları da tanınacak.

Bu imkandan yararlanmak isteyen gurbetçilerimiz,  TransferGo sitesi üzerinden para gönderim sayfasına giderek, “Kupon kodunuz var mı?” bölümüne “depremdestek” kodunu yazmaları gerekmekte. 

Ücretsiz para gönderme işleminden sadece yurtdışında ikamet eden vatandaşlarımız faydalanabilecek.

TransferGo ücretsiz para gönderim ve özel kur fırsatları bugünden itibaren 29 Şubat 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Siz de deprem mağdurlarına yardım elinizi uzatın ve depremin ardından oluşan yaraları sarmak için el ele vermeye devam edelim. 

©Sonhaber.eu

Gurbetçilerin beklediği yabancı plakalı araç izin süresi ve uçak biletlerine tavan fiyat TBMM gündeminde Gurbetçilerin beklediği yabancı plakalı araç izin süresi ve uçak biletlerine tavan fiyat TBMM gündeminde

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.