Almanya'da bir Aldi süpermarketinin otoparkında duran Hollandalı aile hayatlarının şokunu yaşadı. Aracını park etmeye çalışan baba, o sırada aracın önüne çıkan yaklaşık 2 yaşındaki oğlunun üzerinden geçti. Çocuk mucize eseri kazadan sağ kurtuldu.

Olay geçtiğimiz Cumartesi sabahı Bavyera'nın Münih kentindeki Unterhaching Aldi süpermarketin otoparkında yaşandı.

Alman polisinin aktardığı bilgiye göre, Hollandalı aile Volkswagen ID.4 marka araç ile süpermarketten alışveriş yapmak için otoparka girdi. Anne (33) ve iki oğlu araçtan indi. Baba (36) bir elektrikli araç şarj istasyonuna bağlanmak için aracı şarj cihazının yanına park etmek istedi. 

Baba otoparktan çıktı, ancak o anda yeni yürümeye başlayan çocuk koşarak arabanın önüne çıktı. Oğlunu fark edemeyen baba, 2000 kilogram ağırlığındaki araçla çocuğun üzerinden geçti.

Polis 1 yaş 9 aylık çocuğun kazadan mucizevi bir şekilde sağ kurtulduğunu ancak kafatasında oluşan kırık nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırıldığını kaydetti. 

Alman medyasına göre çocuğun hayati tehlikesi bulunmuyor.

©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Google streetview

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.