Perşembe akşamı saat 22:00 sularında Rotterdam Feyenoord bölgesi Korte Kromhout sokağında bir kadının suratına, kimliği belirsiz bir adam tarafından kimyasal, yakıcı sıvı döküldü.

Gelen ihbar üzerine harekete geçen polis ve ambulans ekipleri kısa sürede olay yerine intikal etti. Yardım ekiplerinin yanı sıra tehlikeli maddeler dalında uzman bir kişinin de olay yerine geldiği belirtildi.

Polis kaynaklarından alınan bilgilere göre üzerine atılan kimyasal madde nedeniyle kadında yanıklar oluştu. Olay yerinde ilk önce su ile temizlenmeye çalışılan kadın daha sonra hastaneye kaldırıldı. Kadının suratına atılan maddenin ne olduğu henüz açıklanmadı.

Olayın yaşandığı sokak bir süre trafiğe kapatıldı. Bazı görgü tanıkları sokakta keskin bir koku yayan kahverengi bir sıvı bulunduğunu, itfaiyenin bu maddeyi su ile temizlediğini aktardı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı ve saldırganın yakalanması için arama başlattı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.