Rotterdam Zuid bölgesinde Jumbo süpermarkete giren iki soyguncu, bir market çalışanını bıçakladı. Olayda ağır yaralanan 59 yaşındaki adam hastaneye kaldırıldı.

Rijnmond gazetesinde yer alan haberde, sabah saat 06.45 sularında Spinozaweg’de bulunan Jumbo süpermarketine gelen iki gencin, henüz kapalı olan markette girerek para istediği ve markette çalışan adamı bıçakladığı belirtildi. 

Habere göre soyguncular daha sonra market sahibini ellerindeki bıçaklarla tehdit ederek kendilerini yaklaşık bir kilometre uzaktaki Enk’e bırakmalarını istedi. Market sahibi olaydan yara almadan kurtuldu. 

Polis gençlerin markete girdiğinde para istediğini daha sonra çalışanı bıçaklayarak ağır yaraladığını belirtti. Polis soyguncuların marketten bir şey çalıp çalmadığı konusunda açıklama yapmadı.

Polis olayla ilgili olarak Spinozaweg ve Erk’de görgü tanıklarının arandığını açıkladı. Marketin olduğu bölgedeki kamera kayıtlarının inceleneceğini belirtti. 

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Politie.nl

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.